Behöver du 

Blästring?

För en perfekt yta

För att vi ska kunna leverera de bästa lackeringarna till våra kunder, måste vi lägga en bra grund. På Pro Lack använder vi oss av sandblästring, för att få bort gammal färg, rost, smuts och andra lösa partiklar. När du gör ett bra förarbete innan du lackerar, påverkar det slutresultatet. Därför lägger vi alltid extra mycket kärlek på att få ytan vi ska lackera på helt optimal innan vi börjar lackera.

Vill du ha rådgivning eller bara någon att bolla ideér med, är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi gör alltid vårt yttersta för att våra kunder ska bli nöjda med vårt jobb. 

Blästring av industridelar av Pro Lack

Men vad är sandblästring?

Sandblästring utförs enbart på industridelar och på tunga fordon. Sandblästring ger oss möjligheten att rengöra objekten på djupet. Sanden skjuts in under högt tryck, vilket leder till att alla orenheter försvinner innan vi ska påbörja efterbehandlingen.

Vanliga frågor från våra kunder

För att avlägsna gammal färg och smuts, så att vi har den bästa grund att utgång ifrån innan lackering. 

Vi kan blästra alla sorters metaller. Det enda vi inte blästrar är träytor. 

Alla blästringsmetoder är inte miljövänliga. Vi på Pro Lack filtrerar blästringssanden till den är så pass fin, för att sedan transporterar den till en avfallsanläggning. På så sätt påverkar vi vår miljö så lite som möjligt. 

Absolut kan vi lösa detta, vi lackerar dina fälgar i vilken färg du vill. 

Självklart gör vi även det. Kom in så löser vi resten. 

Vad det kostar beror väldigt mycket på skicket på objektet, om ni skickar in bilder till oss så kan vi göra en bedömning. 

Blästring av Pro Lack
Kolla in våra senaste projekt
Följ oss på sociala medier

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.