Vi fixar din

Lastbilslackering & Busslackering

Lastbilslackering

Vill du ha hjälp med lastbilslackering och busslackering? Då har du hittat rätt. Vi på Pro Lack i Ulricehamn AB har jobbat med tunga fordon och lastbilslackering sedan starten 2006. I vår lackeringshall tar vi emot alla lastbilar för lackering. Vi lackerar allt från hela lastbilar till tillbyggnation, lastbilshytter och chassin. Vi har en yrkesskicklighet som är baserad på många års erfarenhet inom lackeringsindustrin. När vi lackerar din lastbil kan vi garantera ett högklassigt resultat. På grund av att vi kombinerar bra produkter, med rätt maskiner som utförs i bra miljöer.

Lastbilslackering av en vit lastbil

Är du vår nya kund inom lastbilslackering eller busslackering?

Bland våra kunder hittar du alltifrån åkerier, bussbolag, industrier och många fler. Hos oss på Pro Lack är du alltid välkommen för en lastbilslackering, oavsett hur stort eller litet ditt fordon är. Vi vill alltid att våra kunder ska åka från oss och vara riktigt nöjda med resultatet. Därför lägger vi extra tid på ett väl utfört förarbete. Genom att till exempel demontera så många detaljer som möjligt, gör att vi kan uppnå ett perfekt slutresultat. Har du en design idé du har gått och tänkt på länge. Vänta inte, kom in till oss så kommer vi hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för att vi ska kunna uppnå dina önskemål.

Kontakta oss idag!

Känner du att du vill ha mer kött på benen innan du bokar in en tjänst? Vi kommer göra vårt bästa för att svara på dina frågor och funderingar. Vi kan tillsammans komma på en plan som passar bäst för dina behov och önskemål när det kommer till både lastbilslackering och busslackering

En nylackerad buss

Busslackering

Naturligtvis glömmer vi inte bort våra bussar, vi utför självklart även busslackering. I våra splitternya lokaler på över 2000 kvm, har möjliggjort att vi kan erbjuda lackering av alla fordon. Vårt mål har alltid varit att kunna erbjuda våra kunder alla lackeringar som går under ett och samma tak. När du som ny kund kommer till oss blir det som en garanti, när lackeringsfirman har en stor kundkrets. Detta skapar förtroende genom att företaget är professionellt och seriöst. Därför tar vi emot kunder från hela Sverige. Vi tar likaväl hand om våra nya kunder, som vi vårdar relationen till våra återkommande. Varmt välkommen in för din busslackering!

Kolla in våra senaste projekt
Följ oss på sociala medier

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.