Vi fixar din fordonsskada i vår 

Skadeverkstad

Vår skadeverkstad

Hos oss på Pro Lack kan du lämna in ditt fordon till vår skadeverkstad om du har fått en skada eller varit med i en olycka. Vi reparerar din bil, buss eller lastbil på ett professionellt sätt så att du inte ens kommer se vart skada var från början. Vi tar emot alla fordon oavsett skada, märke eller lackering. Vårt kunnande är din trygghet att när det gäller att få ditt skadade fordon tillbaka i ett skick som före skadan inträffade.

Vi har lång erfarenhet av skadeverkstad vilket gör att vi har hög kapacitet och flexibilitet hos vår personal. Vi vill inte att våra kunder ska behöva vänta fler veckor för att få tillbaka sina bilar. Därför jobbar vi hårt för att ha korta väntetider före reparationen och samtidigt en snabb leverans när vi väl tar hand om ditt fordon. 

En stor buckla på en silvrig bil som behöver komma in till en skadeverkstad för reparation
En repad bil som behöver repareras i en skadeverkstad

När olyckan väl är framme

Olyckor och skador är sånt som alla helst vill undvika, men oftast blir konsekvenserna plåt-, lack-och/eller plastskador som följd. Om olyckan väl är framme kan du börja med att boka tid hos oss på Pro Lack för en skadebesiktning. Du är varmt välkommen att ringa eller fylla i vårt kontaktformulär. 

Vi kommer gå igenom vad som behövs repareras på ditt fordon och vad vi ska använda för material, färg och osv. 

Kolla in våra senaste projekt
Följ oss på sociala medier

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.