Behöver du hjälp med din

Personbilslackering

Alltid färger med hög kvalité

Vi på Pro Lack i Ulricehamn AB har jobbat med personbilslackering av bilar sedan 2006, därav vår långa erfarenhet. Eftersom vi har jobbat med personbilslackering i många år, har vi  kunnat förfinat våra kunskaper och kan därför erbjuda våra kunder de allra bästa resultaten.

När du väljer en personbilslackering hos oss, kan du alltid räkna med att vi använder oss av kvalité färger från Sikkens. De färger vi använder heter Autowave MM 2.0, och är en vattenbaserad baslack. Vilket ger våra färger en perfekt täckförmåga och metallic-kontroll, för sprutlackering av olika färger som OEM solida, pearl och metallic-kulörer. 

En fylld lackeringsbox för en personbilslackering

Vi guidar dig igenom din personbilslackering

Känner du att du inte har en aning om vart du ska vända dig när det gäller lackering? Ta det lugnt, vi hjälper dig att hitta rätt lösning. Oavsett om du vill hellackera din bil eller skadelackera någon del på din bil kan vi fixa jobbet. Eftersom vi använder oss av en så kallad spektrometer, kan vi med detta verktyg snabbt och enkelt utföra en korrekt färgmatchning för din bil. En spektrometern mäter din färg och matchar ihop den med en ICRIS-databas och på så sätt får vi fram den rätta färgen för ditt bil.

Frågor?

Ja, vi kan anpassa alla olika färger oavsett vilken kulör du är intresserad av.

Ja, vi erbjuder alla våra kunder samma kvalité färg som vi själva använder i vårt arbete.

Självklart gör vi det, vi samarbetar med flera olika försäkringsbolag. Kontakta oss med ditt försäkringsnummer, så löser vi resten.

En lackerare som utför en personbilslackering på en framskärm
Men priser då?

För att vi ska kunna sätta ett pris på din lackering behöver vi först veta några saker. Som tillexempel vilken färg du vill ha, eller vilken kvalité det befintliga skicket din bil är i, eller om du vill ha matt eller glans ytfinish osv. Därför rekommenderar vi alltid att du hör av dig till oss och förklarar vad du vill uppnå med din personbilslackering. Du kan enkelt ringa, maila eller fylla i vårt kontaktformulär på webbsidan, så kommer vi återkoppla till dig. Varmt välkommen till Pro Lack!

Kolla in våra senaste projekt
Följ oss på sociala medier

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.