Behöver du hjälp med din

Möbel & inredningslackering

Klart vi hjälper dig med dina möbler!

Vi lackerar allt inom möbel och inredning, såsom köksluckor, möbler, stolar, matbord, garderobsdörrar och byråer. Oavsett om du är privatperson eller företagare är du varmt välkommen till oss för en möbel och inredningslackering. Vi på Pro Lack i Ulricehamn kan få din inredning och dina möbler att se ut som nya igen. Ibland är det inte alltid bäst att köpa nytt. Genom att lackera om dina gamla möbler, tänker du inte bara på miljön. Du kan samtidigt behålla dina favorit stolar, bord eller byrå fast de känns sprillans nya.

Nylackering av ett vitt kök

Nytt kök med ny färg

Gillar du ditt kök men känner att det skulle behöva en uppdatering? Nylackerade skåpsluckor kan lyfta ditt kök till nästa nivå. Vi ser till att du får exakt den nyansen du vill ha, genom våra färgkartor och vår expertis. Vi målar både matt och blank yta, vilket gör att du har många val att välja. Om du står och tvekar mellan olika kulörer, kan vi fixa fram färgprover som du kan ta med dig hem. På så sätt kan du fundera och verkligen se vilken färg som passar dig bäst innan du tar ett beslut. 

Ditt önskemål - Vår erfarenhet

Tillsammans kan vi kombinera dina önskemål med vår erfarenhet så att din möbel och inredningslackering förblir hållbar genom åren. Vårt mål är att få till dina möblers forna glans och funktionalitet. Har ni möbler eller inredning som har ett personligt värde och som du inte vill slänga iväg. Då kan vi på Pro Lack hjälpa dig restaurera dina möbler och öka dess livslängd. Vi strävar alltid att våra kunder ska bli 100 % nöjda med våra jobb, därför jobbar vi med en transparent dialog mellan oss och våra kunder. På så sätt blir det inga missförstånd och du kommer gå härifrån nöjd med vår tjänst.

Kolla in våra senaste projekt
Följ oss på sociala medier

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.